Onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn spa?

Voor het rein houden van spa's is er een nieuwe en revolutionaire oplossing: AquaFinesse. Door deze innovatieve aanpak wordt een onderhoud van uw spa veel eenvoudiger. Met één verpakking kan men tot 6 maanden lang het water behandelen.

Na één simpele, wekelijkse behandeling met AquaFinesse wordt de wortel van het probleem aangepakt door de laag slijm uit het oppervlakte los te weken. Het wordt dan weggespoeld met behulp van de circulatie van het water. De hervorming van slijm wordt ook voorkomen.

Resultaat: een drastische vermindering van bacteriën met een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel! Zelfs calcium, de beruchte vernietiger van spa's, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse.

Filtratie en helderheid van het water verhogen

Om de filterkwaliteit van de patronen te verhogen bestaat er Flovil Spa. Dit product heeft nog een sterke eigenschap, het zorgt namelijk voor glashelder water. Dit is de perfecte aanvulling voor het water van uw spa na een behandeling met AquaFinesse.

Patronen reinigen

Handmatig

Spa's werken over het algemeen met patronen. Het is altijd een hele karwei om deze proper te maken. Met de Perfect-Jet gaat het vanzelf. Eenvoudig aan te sluiten op de tuinslang en gemakkelijk in gebruik. Het kuisen van de patronen gaat met de Perfect-Jet meer dan 50% sneller dan de klassieke wijze. Hierdoor wordt er ook minder kraantjeswater verspild.

Met een onderhoudsproduct

Men laat de patroon gedurende 12 uur sudderen in een vloeibare oplossing. De oplossing bestaat uit een mengeling van kraantjeswater en WelClean. Het product weekt het vuil los uit de patroon, vervolgens spoelt men de uitstoot met water af.

Hoe reinig ik veilig alle oppervlakken?

Met Hobby Clean : door zijn unieke samenstelling is het niet enkel ecologisch maar bevat het ook geen agressieve stoffen waardoor het zowel veilig is voor mens als voor alle uitgeharde materialen zoals: plastiek, hout, verf, aluminium, tegels, ...

Verwijdert roet,luchtvervuiling,olie,vet,groenaanslag, ...